Sokak Hayvanlarına Geri Dönüşümden Evler

Kış mevsiminde hepimizin canları ve yoldaşı olan sokak hayvanları için Gölbaşı Belediyesi, sevindirici bir gelişme ile onları unutmadığını bizlere gösterdi.


Havaların soğumasıyla, hayatları daha da zorlaşan sokak hayvanlarının sığınabilecekleri bir yerleri olabilmesi için Gölbaşı Temizlik İşleri ve Fen İşleri Müdürlüğü birlikte ortak bir proje imza attı.


Temizlik işlerinin topladığı hafriyatlardan, Fen işleri müdürlüğü sokak kulübeleri yapıyor. Böylece yapılan bu kulübeler, soğuk kış günlerinde bölgedeki çeşitli noktalara yerleştirilerek, sokak hayvanlarının barınacakları bir ortama dönüşüyor.


Daha önceden de geri dönüşüme verdikleri önemle dikkat çeken Ankara Gölbaşı Belediyesi Başkanı Ramazan Şimşek “Fen İşleri Müdürlüğümüz atık malzemeleri kullanarak yaptıkları dekoratif hediyelik eşyalarla, geri dönüşüme katkı sağlamışlardı. Şimdi de Temizlik İşleri ekibimiz fikirleri ile bir ışık yaktı ve köpek kulübelerimiz ile canlara bir çatı sağlandı. Bende emekleri ve çalışmaları sebebiyle kendilerine teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.



Reklam Alanı
Populer Haberler
Gün Birlik Zamanı

07 Şubat 2023

Copyright 2019 Yaban TV | Tüm Hakları Saklıdır.