%100 Doğa Outdoor Yaşam Etiği
  • Üyelik Başlangıcı : 25.7.2009
    Kullanıcıya mesaj gönder
  • Offline
    siteye son giriş zamanı
    2.6.2016 10:41:09
Tüm Yorumları
  • » mahirkefeli 27.1.2014 13:36:25
    Satılmıştır.
  • » mahirkefeli 12.12.2013 12:00:47
    arkadaş köpek ilanları yerine tüfek ilanı verirsin. Hoş onuda becerememişsin insan önce tüfeğin markasını yazar. :))
  • » mahirkefeli 15.2.2013 09:48:19
    Bu bıçak orjinal buck değil.Bilmiyor olabilirsin belki bu uzakdoğu yapımı buck un böyle bir modeli yok. Sizi bir şeyle itham etmiyorum, dediğim gibi bilmiyor olabilirsiniz. gittigidiyorda bol miktarda bundan satılmakta.
  • » mahirkefeli 23.1.2013 12:49:56
    drilling yani yivli tüfek
  • » mahirkefeli 25.9.2012 08:51:59
    adaptörün boyu nedir daha uzununu temin edebilir miyiz?
  • » mahirkefeli 27.9.2011 18:24:22
    kardeşim hiç uğraşma git konyaya başında dur istersen yeni şerit attır istersen aynısını kaynattır ayırt bile edilemez. bendede aynı sorun oldu bandı değiştirdik
  • » mahirkefeli 13.9.2011 17:09:44
    TÜFEK 650 TL SATILMIŞTIR YABAN TV TEŞEKKÜRLER İLANI KALDIRABİLİRSİNİZ
  • » mahirkefeli 18.8.2011 11:25:27
    bence hepiniz haklısınız şu anda 1 belge 250 tl bulunduğumuz il neredeyse hepsi devlet avlağı benim kendi arazimde neredeyse buna dahil ben nerede avlanacam bu paraları alıp ne yapıyorsunuz karacamı besliyorsunuz ben uçar avcısıyım büyük avlara gitmem siz bana avlat açıp hayvan yetiştirip doğaya salacağınıza karaca beslesin zengin versin parayı vursun ben bakayım yok öylebenim paramla bana hizmet edecen etmiyorsan bende belgelerimi iptal ettiririm bohçacı olurum siz utanın ben deyil
  • » mahirkefeli 12.8.2011 08:49:04
    sayın aydınhan Şunu anlamak çokmu zor İTALYAN LUMAR FİRMASINA ÜRETİLMİŞ yerli ve İtalyan lumar yerli üretim süperpoze yazıyor bilmem anladınızmı ama ben yinede yazayım YERLİ ÜRETİM kime? italyan lumar firmasına. DAHA ACIK NASIL YAZAYIM. İlle birseyler yazmak için birşey yazılmaz.
  • » mahirkefeli 9.8.2011 10:43:05
    sezer bey takas düşünmüyorum siz bayiden paranızı gerialma yoluna gitseniz daha iyi olur kolay gelsin
  • » mahirkefeli 8.8.2011 16:43:37
    talip olan arkadaşlar telefon numaram mevcut ben yine yazayım 5304997566 arayın konusalım yazışmayla olmaz iş dolayısıyla pek bilgisayar basında olamıyorum
  • » mahirkefeli 4.8.2011 15:42:21
    ithalatçıların nekadar aciz ureticininde nekadar cagresiz olduğu ortada insan utanır bu kadar haysiyetsiz olamaz ben bir üretici olarak tiksiniyorum bu tip insancıklardan
  • » mahirkefeli 8.7.2011 16:22:45
    2,800 gr fosforlu arpaçıklıdır
  • » mahirkefeli 5.7.2011 12:56:01
    ordu merkezde
  • » mahirkefeli 6.4.2011 09:03:07
    EVET TMO İŞİNİ İYİ YAPIYOR,HÜKÜMETTE. KAÇ YILDIR FINDIK PARA ETMİYOR KONUŞŞUNLAR DURSUNLAR ÇİFTÇİ KAN AĞLIYOR TEFENİN ELİNE DÜŞTÜ ONLARIN DERDİ NEKADAR UCUZ ALIRSAK OKADAR İYİ MANTIĞI. GEMİCİKLER DOLDU TAŞTI KÖYLÜ ÖLDÜRÜLDÜ HAZIRA ALIŞTIRILDI. FINDIĞIN GERÇEK MALİYETİNDEN HABERLERİ YOK BOŞ KONUŞUYORLAR. GÖRÜRSÜNÜZ BU SENEKİ FINDIK FİYATLARINI.GÜLERSİZİNİZ. KÖYLÜ MİLLETİN EFENDİSİYDİ. PEKİ YA ŞU ANDA? SAYGILAR
  • » mahirkefeli 6.4.2011 08:49:16
    çok güzel bir araştırma evet ayı nufusunun korunması gerekli.Taşın altına herkezin elini koyması gerekli ama örnek olması gereken devlet oda geniş davranıyor. köylünün zararını karşılaşa köylüde ayıya ateş etmek yerine havaya ateş eder korkutur.Tabiki bununla sınırlı deyil çit içerisine alınması ve en önemlisi ayının beslenme sorununa çözüm gerekli. Yaşanabilir yaban için tek çözüm. Bu arada avcı ve avcıların kanalının değerini inşallah o kalın kafalar anlar bizsiz yaban hayatı olmaz . SAYGILAR
  • » mahirkefeli 30.12.2010 13:05:36
    bozkurt avda 800 deyil 980 tl bir yannıs anlama var galiba
  • » mahirkefeli 1.11.2009 23:30:43
    erkan bey fiyatı nedir yazarmısınız resimlerinide bekliyorum
  • » mahirkefeli 12.10.2009 22:25:55
    slm arkadaşım sana Gamo Shadow Sport.öneririm görünce bana hak verirsin
  • » mahirkefeli 28.7.2009 20:01:34
    bu duruma ne denilebirki!! sadakat. nizamettin bey yerinizde olmak istemezdim. cünkü sizi çok iyi anlıyorurum 4 yıl önce benim köpegimi kulubesinde zehirlediler kucagımda gözümün içine bakarak canverdi.inanın su anda yazamıyorum.
Avlanabilir Asgari Balık Boyları

En Son Eklenenler

Yaban TV’yi artık twitter’dan da
takip edebilirsiniz

İstanbul Çok Bulutlu Çok Bulutlu
Ankara
Parçalı Bulutlu
-11°
İzmir
Çok Bulutlu
10°
Adana
Çok Bulutlu
-3°
Antalya
Parçalı Bulutlu
12°
  • Para Birimi
  • Alış
  • Satış
  • Dolar
  • 2.2795
  • 2.2837
  • Euro
  • 3.1003
  • 3.1058
  • Euro/Dolar
  • 1.36