Marmara Denizinde iki gemi ile çarpıştığı belirlenen Kayan 1 adlı kargo gemisi batma tehlikesi geçiriyor. Zeytinburnu açıklarına çekilen gemiye müdahale ediliyor.
Lodos nedeniyle sahil yolunda su birikintileri oluştu. Dalgalarla karşılaşan sürücüler de zor anlar yaşadı. Şiddetli lodos sebebiyle bazı İDO seferleri iptal edildi.
Marmara Denizi'nde gece boyunca şiddetli lodos etkili oldu. Bakırköy, Zeytinburnu ve Fatih sahilinde lodos nedeniyle boyu 2 metreyi bulan dalgalar oluştu. Dalgalar kıyıya vurarak sahil yoluna kadar ulaştı. Bu sebeple yolda su birikintileri oluştu. Kıyıya vuran dalgalar seyir halindeki araçların üzerine de geldi. Sürücüler bu noktalarda dikkatle ilerlemek zoruna kaldı. İstanbul Boğazı'nda ve Marmara Denizi'nde hava muhalefeti yüzünden bazı seferler iptal edildi.